WEG MET DIE KUNSTSTOF KITKOKERS!

Wist u dat elk jaar wereldwijd maar liefst 2,5 miljard kitkokers (in vergelijking: 80 keer het volume van de Titanic, elk jaar) als afval in het milieu belanden?

De bezorgdheid over en de zorg voor de omgeving en milieubehoud is altijd een prioriteit geweest voor TWEHA. Voor de duurzaamheid van onze levensstijl en het noodzakelijke evenwicht met het milieu vereisen een specifiek beleid en concrete acties. TWEHA loopt met het verbeteren van zijn productieproces om de uitwerking daarvan op het milieu tot een minimum terug te brengen al meer dan 30 jaar voorop.

De verrichtingen van TWEHA op milieugebied gaan echter verder dan het optimaliseren van de productiesystemen, onze inspanningen richten zich ook op het introduceren van producten en verpakkingen die helpen het de millieubelasting te doen afnemen.

Daarom wil Tweha ook investeren in het verminderen van de ‘plastic soep’. Wij proberen onze klanten te overtuigen de kunststof kitkokers te vervangen door worsten in recyclebare folie. Om een brede acceptatie te verkrijgen gaat Tweha zelfs zo ver dat de benodigde speciale kitpistolen tijdelijk gratis worden meegeleverd!

Wederom manifesteert Tweha zich als een van de meest innovatieve kitproducent. Voor een schone en duurzame wereld een noodzaak. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze kinderen!

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *