zonnepaneel

Tweha introduceert SolarMate tbv op maat gemaakte zonnepaneel gevelsysteem

Energie van de zon zorgt het hele jaar door voor een consistente en stabiele bron van energie. Zonne-energie is ten opzichte van veel andere energiebronnen niet belastend voor het milieu en een van de meest gebruikte bronnen van hernieuwbare energie.

Maar… de daartoe geëigende zonnepanelen liggen meestal geïnstalleerd op een dak…

Dus, waarom met behulp van deze zonnepanelen geen futuristische architectuur creëren?

Het meest voor de hand liggende probleem dat moet worden opgelost is het feit dat gestandaardiseerde afmetingen van zonnepanelen over het algemeen niet overeenkomen met de beoogde rasterlijnen van de gevelbekleding. Dus je moet in staat zijn om zonnepanelen te confectioneren zoals andere conventionele gevelbekledingsmaterialen.

Eén van onze klanten heeft deze handschoen opgepakt. Zij zijn in staat om geconfectioneerde zonnepanelen, met kwalitatief hoogwaardige fotovoltaïsche modules die zonnestralen onmiddellijk omzetten in elektriciteit, te produceren.

Samen ontwikkelden we vervolgens een slimme en esthetische oplossing voor de installatie van deze gevelbekleding die bovendien past bij de meest gedurfde architectuur.

Met ons speciaal ontwikkelde lijmsysteem SolarMate zijn deze panelen eenvoudig te installeren zoals wij ook alle andere conventionele gevelplaatmaterialen verlijmen.

Gezamenlijk voeren we nu ons eerste project uit. Natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR HET VERLIJMEN VAN ZONNEPANELEN!

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *