RTFM – WAAROM IS EEN VERWERKINGSRICHTLIJN ZO BELANGRIJK?

Toepassings- en uitvoeringsfouten zijn veelal de oorzaak van problemen met verlijmde gevelpanelen. Dit ligt niet aan de gebruikte materialen, de onderliggende oorzaak van de meeste van deze gevallen is altijd te herleiden naar gebruikersfouten. Incorrect gebruik, onjuiste omstandigheden of onjuiste detaillering van de gevelconstructie, verkeerde uitvoering of onbekendheid met de lijmsystemen zijn maar een paar voorbeelden die meestal ten grondslag liggen en dus de werkelijke oorzaak zijn. Ondanks het feit dat niemand het leuk vindt een gebruiksaanwijzing te lezen, legt TWEHA de nadruk op haar verwerkingsrichtlijnen. Het móet de gebruiker zo duidelijk mogelijk gemaakt worden hoe de gevelpanelen op de juiste wijze aan te brengen.

TWEHA is ervan overtuigd dat een verwerkingsrichtlijn van wezenlijk belang is voor de juiste verwerking en kwaliteit van een verlijming. TWEHA voelt zich ook verplicht minimaal een papieren gebruiksaanwijzing met de lijm mee te leveren.

In het tijdperk van digitalisering moet men de moderne media gebruiken om het de gebruikers zo éénvoudig mogelijk moet maken de lijmsystem van TWEHA goed te kunnen toepassen. Vandaar het verzoek bijgevoegde verwerkingsrichtlijn uit te reiken aan uw medewerkers en natuurlijk staat het u vrij deze ook digitaal op bijvoorbeeld uw website beschikbaar te stellen.

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *