De bouw en de bouwnijverheid bevinden zich in een spagaat. Enerzijds worden de ontwerpen van de gevels meer en meer creatief, modern en daardoor veeleisend met betrekking tot de achterliggende bouwconstructies. Anderzijds is druk op tijd en geld nog nooit zo hoog geweest. Een positieve ontwikkeling hierdoor is wel dat meer en meer creatieve en innovatieve oplossingen worden ontwikkeld om aan deze tegenstrijdige eisen te kunnen voldoen.

Een van die oplossingen, die overigens al een lange tijd op de tekentafels ligt, maar pas sinds kort meer een algemeen aanvaarde oplossing is, zijn de verlijmde geventileerde gevel constructies. Sommige landen, zoals Nederland, een aantal Scandinavische landen en het Verenigd Koninkrijk kennen de toepassing van deze technologie al jaren, maar in veel andere landen, staat het nog in de kinderschoenen.

Het is echter wel duidelijk dat onze vaste overtuiging dat deze technologie in een versnelde manier in vele landen over de hele wereld zal worden aangenomen, waarheid aan het worden is.

Verlijmde gevelplaat constructies zijn de oplossing voor die projecten waar een extreme creativiteit niet wordt beperkt door technische of financiële aspecten. Tweha is de enige echte expert in verlijmde gevelplaat technologie die u kan voorzien van alle kennis en ondersteuning die nodig is om uiteindelijk tot de juiste oplossing te komen. Er zijn in Nederland weliswaar enkele andere lijm leveranciers actief op dit gebied, maar dat zijn generalisten en zien de gevelplaatverlijming als een klein onderdeel van hun handel. iets van ondergeschikt belang.

De internationale organisaties rondom Tweha zijn echter volledig gewijd aan het versterken van hun deskundige positie in verlijmde gevelplaat technologie. Wanneer u op zoek bent naar een serieuze partner in verlijmde gevelbekleding, is Tweha eigenlijk de enige juiste keuze die je kunt maken.