HOE TWEHA DE MARKT WIL OPSCHUDDEN

Het bevreemdt TWEHA dat er weinig aandacht in Nederland is voor de kwaliteit van lijmsystemen – iets wat onder bijvoorbeeld haar Amerikaanse clientèle wél leeft.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

De Nederlandse markt wordt overspoeld door prijsvechters en middensegment kwaliteit tegen hoger segment prijzen. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs wordt door de prijsvechters ondergesneeuwd.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In Nederland draait het echter allemaal om positionering van het merk waarbij de kwaliteit ondergeschikt wordt gemaakt. Twee merken met dezelfde kwaliteit kunnen enorm in prijs verschillen vanwege het simpele feit dat ze anders gepositioneerd zijn. Opmerkelijk is dat twee merken vaak afkomstig zijn van dezelfde producent.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het komt uiteindelijk neer op marketing én een gebrek aan kennis, want de markt wordt vooralsnog gedomineerd door een handjevol producten.

TWEHA wil deze vicieuze cirkel in de branche doorbreken, door de consument middels deze nieuwsbrieven te informeren en kwaliteitsbesef bereikbaar maken en de gebruikers wakker schudden.

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *