TwehaCalc App!

Volg ons in een nieuwe wereld met onze systemen voor het verlijmen van gevelplaten en maak gebruik van onze app met de dauwpunt calculator en de hoeveelheden calculator veel gemakkelijker!

Dewpoint Calculator

De vraag naar kwaliteit in de gevelbranche is groot. Onder andere de kwaliteitsbewaking op de steiger wordt een steeds belangrijkere klus voor lijmspecialisten.

Controle van het dauwpunt is, naast het reinigen, drogen en ontvetten van de oppervlakken, de sleutel tot de kwaliteit van verlijming. Bij dauw of condensatie op het oppervlak dit heeft altijd een onvoldoende hechting als resultaat!
Het bepalen van het dauwpunt is daarbij een terugkerend probleem, voor velen een moeilijk te omschrijven begrip. Tweha Professional heeft nu een oplossing in de vorm van een applicatie voor smartphones.
U kunt op de bouwplaats direct het dauwpunt van uw constructie controleren en vaststellen of het verantwoord is om te verlijmen.

Quantity Calculator

Tijdsdruk in de prijsbepalende fase wordt ook steeds heftiger. Voor hen die snel een richtprijs moeten kunnen vaststellen heeft Tweha Professional de ondersteunende functie op de website ook beschikbaar in de vorm van een applicatie voor smartphones. Hierdoor worden vraag en aanbod snel op elkaar afgestemd en kunt u op een snelle wijze de benodigde hoeveelheden lijmproducten én aluminium draagconstructie bepalen.

Eenvoud op elk aspect. De gebruikersinterface van de app is zo ontworpen dat de gebruiker er op elk moment van de dag direct intuïtief mee aan de slag kan gaan. En voor gebruikers zonder smartphone, zijn deze rekenhulpen, middels uw desktop of laptop, ook beschikbaar via onze website.

Download onze gratis App!

Tweha Kitspuit icon V2

Klik de button om de Tweha App te downloaden

Download Tweha App

Scan de QR-code om de Tweha App te downloaden